Kundomdömen

Kundomdömen


Åsa

(Conzerol).

Hej,

Ville bara säga att vi är VÄLDIGT NÖJDA med den här produkten OCH er service!
Använde tvålen och krämen i 3 veckor och nästan alla mollusker försvann och vår dotter hade MÅNGA! Efter 6 veckor var alla borta.
Så glad! Nu har vi en extra kräm ifall de dyker upp igen. Tack för er service och en fantastisk produkt.
* Effekterna av Conzerol kan variera

Se bilder

Meagan C.

Jag skickar bilder på min dotter som använder Conzerol-produkter sedan en vecka. Både salvan och tvålen är otroliga! (tvålen doftar underbart!) Redan nu kan vi se skillnaden. Vi märkte den redan efter första dygnet! Tack så mycket för den underbara produkten! Vi rekommenderar den till alla!!
* Effekterna av Conzerol kan variera

Se bilder

Judy P.

Jak skulle vilja inleda med att tacka för Conzerol! Läkare sa att ma skulle vänta tills sjukdomen går över av sig själv, men jag har förlorat tålamodet. Min son hade 230 knottror och nya tillkom hela tiden. Jag läste om Conzerol på internet och tänkte att det inte skulle skada att testa läkemedlet . Den 8 december började vi behandlingen. Inledningsvis lade jag på salvan tre gånger om dagen och min son hatade att stå orörlig så länge. Jag bönföll om att salvan skulle börja verka.

Efter en vecka använde vi salvan två gånger om dagen, morgon och kväll. Efter två veckor började vi märka att knottrorna blev torra och såg ut som sårskorpor och vi fortsatte att smörja dem med salvan (vi började på andra tuben). Efter en månad har min son endast några knottror kvar. Man ser spår efter de andra, men de är platta och ser ut nästan som ärr (hoppas att de försvinner snart!) Jag är mycket tacksam att vi provat på Conzerol. Min son mår bra och behöver inte skämmas för knottrorna. Jag rekommenderar produkten till alla som har problem med detta virus! Jag skickar bilder tagna då vi började behandlingen, efter två veckor och efter en månad.

* Effekterna av Conzerol kan variera

Se bilder

Bli av med mollusker snabbt och smärtfritt

98% effective 98% Effektiv *Resultaten kan variera från person till person Money back Ersättnings-
garanti
Free shipping Gratis leverans

Köp nu

Conzerol