Conzerol®
för barn

Snabb och effektiv återgång till ett hälsosamt liv.

Beställ nu

Conzerol

Conzerol®: behandling av mollusker hos barn

Molluscum contagiosum är en hudåkomma som kan kännas besvärlig speciellt hos barn. Eftersom åkomman är smittsam kan barn lätt smitta varandra. I skolan och utanför skolan är barn ständigt i kontakt med varandra och delar både leksaker och andra föremål. Risken att smittas med mollusker är därför extremt stor.

Eftersom barn inte förstår hur sjukdomen förlöper orsakar utslag och knottror på huden stort obehag. Trots att infektionen förlöper smärtfritt kan knottror som man kliar på framkalla klåda och hudirritation som också känns obehagligt.

Att vänta tills molluskerna försvinner av sig själva är inte det bästa sätt att behandla molluscum contagiosum hos barn. Aktiva och lekfulla barn har svårt med förband på infekterade hudpartier. De typiska behandlingsmetoderna av utslag såsom frysning eller skrapning kan bli smärtsamma och avskräcka barn.

Läkare rekommenderar användningen av Conzerol®-salvan på infekterade ställen som den bästa metod att behandla mollusker hos barn.

Conzerol® skall smörjas in på de sjuka hudpartierna två till tre gånger per dag. När salvan torkat skall man täcka hudpartierna för att läkemedlet ska tas upp av huden och för att viruset inte ska sprida sig.

Redan inom en vecka vid regelbunden användning av Conzerol® kan utslagen förvinna och huden blir ren. När knottrorna försvunnit blir barn smittofria och kan återgå till normala aktiviteter och umgänge med sina lekkompisar.

Conzerol®-salvan är säker att använda för barn som är äldre än ett år. Under tillsyn av en vuxen kan mollusker behandlas redan hos förskolebarn.


Vad säger kunderna?

*effekterna kan variera

”Min dotter har fått mollusker, men läkaren har förskrivit ett läkemedel mot eksem. Behandlingen har inte hjälpt och utslagen har inte läkts. En av våra vänner har rekommenderat Conzerol®. Vi provade och inom en vecka var alla knottror borta.”*

”Min son hade hundratals knottror på hela kroppen. Hudläkaren har förskrivit piller mot akne, men det föreföll som en alltför långgående åtgärd med tanke på sonens unga ålder. Jag har sökt andra lösningar och beställt Conzerol®. Den har jag använt tre gånger om dagen och knottrorna har försvunnit inom ett par veckor.”*

”Min tonårsson hade flera utslag på armarna Hans läkare påstod att det var akne. Trots behandling har utslagen inte försvunnit utan spritt sig till andra kroppsdelar. Vi gick till en hudläkare som sa att sonen hade mollusker som är en smittsam hudåkomma. Det var ingen bra nyhet, men tack vare den rätta diagnosen kunde vi påbörja behandlingen. Inom en vecka kunde man se skillnaden för nästan alla knottror försvann.”*

* Resultaten av Conzerol-behandling kan variera

Conzerol® är säkert att använda hos barn över ett år.

Bli av med mollusker snabbt och smärtfritt

98% effective 98% Effektiv *Resultaten kan variera från person till person Money back Ersättnings-
garanti
Free shipping Gratis leverans

Köp nu

Conzerol