Conzerol®
för vuxna

Bli frisk snabbt och smartfritt tack vare Conzerol®

Beställ nu

Conzerol

Conzerol®: behandling av molluscum contagiosum hos vuxna

Mollusker hos vuxna kan framkalla obehag och kännas lite skamligt. Sjukdomen kan ändra vardagslivet och försvåra enkla göromål såsom lek med barn eller intima kontakter vuxna emellan.

Mollusker som är en virusåkomma kan lätt överföras vid hudkontakt och till och med vid användning av t.ex. samma handduk. Det finns risk att överföra sjukdomen till andra kroppsdelar och smitta närstående.

Det finns olika metoder att behandla molluscum contagiosum. En del patienter föredrar att vänta tills kroppen själv klarar sjukdomen, men knottror kan finnas på huden i flera veckor och till och med i flera månader. Under hela sjukdomstiden kan man smitta andra med mollusker. Därför är det viktigt att täcka de drabbade hudpartierna och undvika sexuella kontakter. Som behandling använder man ibland frysning eller skrapning som går ut på att knottrorna avlägsnas med hjälp av låg temperatur eller skrapning av det infekterade stället. Dessa metoder ger snabba resultat, men de är verksamma för små utslagsansamlingar och dessutom medför risk för ärr och infektioner.

I stället för att vänta i månader eller genomgå en smärtsam behandling kan du effektivt och snabbt behandla mollusker med Conzerol®.

Conzerol® är en enastående salva som används lokalt och som smärtfritt kan avlägsna mollusker redan på en vecka.

Bästa effekten uppnås om man använder salvan två till tre gånger om dagen på de infekterade ställena.

 


Vad säger patienterna?

“Min läkare sa att jag skulle vänta tills knottrorna försvinner av sig själv. Ingen förändring skedde efter sex månader. Jag provade Conzerol® och knottrorna försvann nästan helt på 12 dagar.”

“Efter att hudläkaren skrapat bort en del av knottrorna fick jag ett fult och infekterat ärr. För fortsatt behandling valde jag Conzerol®. Alla hudförändringar försvann utan att lämna några ärr.”

Kan jag använda Conzerol® under graviditet?

Conzerol® kan säkert användas av gravida kvinnor. Det är dock inte lämpat för invärtes bruk.

Jag har HIV/AIDS. Är Conzerol® säker för mig?

Conzerol® kan säkert användas av personer med HIV/AIDS. Inga biverkningar har konstaterats i sådana fall.

Bli av med mollusker snabbt och smärtfritt

98% effective 98% Effektiv *Resultaten kan variera från person till person Money back Ersättnings-
garanti
Free shipping Gratis leverans

Köp nu

Conzerol